Miért tesszük a legjobbat a hajunkkal

 
A Kent hajkefe világhírű: csak a legjobb minőségű természetes vaddisznó sörtét használják hozzájuk. A jó minőségű vaddisznósörte rendelkezik egyfajta természetadta merevséggel, ami által elegendően kemény, ugyanakkor mégis rugalmasnak bizonyul, amikor keresztülhúzzuk a hajon. A minőség persze sokféle lehet – a Kent hajkefékben csak a legkiválóbb kaphat helyet. A legjobb minőséget (és persze a legdrágábbat) a vaddisznó testfelületéhez közel találjuk. Ezeket kifőzik és teljesen fertőtlenítik, mielőtt a hajkefe fő alkotóelemei lesznek.

A vaddisznósörte hajkefe többféle módon járulnak hozzá a haj ápolásához.

► Először is, tisztán tartják azt. Ha mikroszkóp alatt megvizsgáljuk őket, akkor azt látjuk, hogy a vaddisznó sörte felülete olyan mint a halpikkelyeké. Így összegyűjtik a koszt, a szennyeződéseket és a felesleges zsírt.
► Másodsorban a vaddisznó sörte stimulálja a fejbőrt és az ott található vörösvérsejteket – ez természetes úton serkenti a hajnövekedést.
► Harmadsorban a sörtével történő fésülködés serkenti a fejbőrben keletkező természetes olajok (faggyú) kibocsátását, és ezeket egyenletesen eloszlatja a hajon. Ezáltal a haj fantasztikusan élettelivé és ragyogóvá válik, sőt ily módon a hajvégek töredezését is megelőzhetjük.

Fontos leszögezni, hogy más anyaggal ellentétben a vaddisznó sörte soha nem árt az emberi hajnak, mivel ugyanolyan felépítésű fehérjéből van.A hajápolás művészete


A haj helyes ápolásának legfontosabb lépése a mindennapos masszírozás természetes, minőségi vaddisznó sörte hajkefe használatával A masszírozással vérbőséget hozunk létre a hajhagymáknál, ideális oxigén és tápanyag ellátást biztosítunk. A fejbőr kefélésével a hajszálmerevítő izmot eddzük, így a dúsabb hatású frizurát kapunk - a haj nem lapul a fejre. A hajkefe eltávolítja a szennyeződéseket és a kiválasztott anyagcsere végtermékeket a fejbőrről. Eredményesen használható korpás haj esetén, de a túlzott faggyúműködés ellen is hatékony. A vaddisznósörte hajkefe a fejbőrön és a hajtöveken levő felesleges faggyút felveszi és eloszlatja a fésülködés során a hajszálakon. A haj legfontosabb kondicionálója a fejbőr termelte természetes olaj. Nem utolsósorban, a fejbőr stimulálása oldja a feszültséget, stresszt.

Reggelente és esténként keféljük alaposan át a hajunkat. Először előre hajtott fejjel, a tarkótól a homlokig, lassú mozdulatokkal pár per erejéig. Majd felemelve a fejet, a homloktól a tarkó irányába nagyjából egy percig. Nagyon fontos a rendszeresség, ha eredményt szeretnénk elérni – nagyanyáink 100 húzást javasoltak naponta.
Még egy lényeges megjegyzés: csak szárazon keféljük át a hajunkat. A nedves haj rendkívül sérülékeny. Ha hosszabb, nagytömegű hajunk van, a kefélés előtt érdemes kifésülni (például egy széles lapkefével).

A vaddisznósörte hajkefe állapotát egy kis odafigyeléssel hosszú évekig megőrizhetjük. Minden fésülködés után távolítsuk el a hajat a keféből a hajkefe tisztítóval (Kent PC2), szükség esetén enyhén szappanos vizet is használhatunk. A hajkefét sörtéivel lefele fordítva szárítsuk meg.
 


   
                                                                                                                                                       


Ide várjuk minden olyan hölgy jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni önmagukat egy fotózáson! A szépségük megvan hozzá talán még a bátorságuk is, de sajnos a mai portfolió árak mellet nem tudták ezen álmaikat megvalósítani! 

JELENTKEZEM! 


Lackó blogja, beszámolók fotózásokról, eddigi munkákról, a hobbijáról és a mindennapi dolgokról. Ha valami érdekeset kerestél megtaláltad.
Olvass, hass, gyarapíts! :)

TOVÁBB A BLOGHOZ 


Ha nem voltál még profi fotózáson mi segítünk neked minden olyan kérdésben, amik ilyenkor felmerülhetnek benned. Nincs más dolgod, mint a Tovább-ra kattintani.

TOVÁBB 

BEMUTATKOZÁS  |  GALÉRIA  |  MÉDIA  |  LINKEK  |  MUNKATÁRSAINK  |  MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK  |  MODELLEK  |  ÖTLETEK  |  KAPCSOLAT

Minden jog fenntartva!
Muhari Fotó Studió / Muhari Photo Studio
Cím: 1088 Budapest, Rákóczi u. 25.
Tel.: +36_20 498 8888
aktfotó, glamour fotózás, playboy fotó, kismama, gyerek, családi, fresh style, tárgy fotó, esküvői fotózás, sexy esküvő, férfi fotózás, családi fotózás, fashion 

Fotózás akció minden olyan hölgy jelentkező részére, akik profi fotósorozatot vagy modellkedni szeretnének!
Honlapkészítés: Nord Informatika

Hungarian (formal)