Hogy a rúzs tartós legyen

 
Ha sikerült kiválasztani a megfelelő színű rúzst, akkor arra kell törekednünk, hogy helyesen vigyük fel, és minél tartósabb legyen. A szépen kirúzsozott száj a csábítás egyik fegyvere, de ügyeljünk arra, hogy a hanyagul felvitt, elkenődött rúzs az ellenkező hatást válthatja ki. A matt, a fél matt rúzsok sokkal tartósabbak, mint a csillogó, gyöngyházfényű és krémes állagú ajakfesték.Tippek a rúzs használatához


Az ajak bőre vékonyabb, mint az arcbőr, ezért gondos ápolást igényel. Használjunk minél gyakrabban ajakápoló balzsamot; télen és nyáron sose feledkezzünk meg az ajkak hidratálásáról.

A hidratálás után tegyünk egy-két csepp alapozót az ajkakra, majd oszlassuk el egyenletesen. Ha az alapozóra visszük fel a rúzst, sokkal tartósabb hatást érhetünk el.

Léteznek rögzítő balzsamok, melyet a rúzs előtt kell használni. A speciális balzsam ápolja az apróbb repedéseket, hidratál, és egy olyan fedőréteget képez az ajkakon, amely megakadályozza, hogy a rúzs elkenődjön a száj szélén. (Ilyen rögzítő balzsam a Lip Fix Elizabeth Ardentől vagy a Primordiale Lévres a Lancome-tól.)

Következő lépésben használjunk az ajkunk színének megfelelő, vagy a rúzshoz illő ajakkontúr rajzolót. Rajzoljuk meg a kontúrt, ez is segít, hogy a rúzs a "helyén" maradjon.

Most már feltehetjük a rúzst, sokkal pontosabb, ha a festéket ecsettel visszük fel. Lehetőleg válasszunk ajakápoló rúzst, amely regenerálja, puhítja, hidratálja az ajak bőrét.

Ezután papír zsebkendővel óvatosan itassuk fel a felesleget. Egyesek szerint a rúzsra érdemes egy kevés világos színű púdert tenni, hogy tovább tartson a szín.

Forrás: http://www.holgyforum.hu/szepsegapolas.asp?newsid=10189
 


   
                                                                                                                                                       


Ide várjuk minden olyan hölgy jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni önmagukat egy fotózáson! A szépségük megvan hozzá talán még a bátorságuk is, de sajnos a mai portfolió árak mellet nem tudták ezen álmaikat megvalósítani! 

JELENTKEZEM! 


Lackó blogja, beszámolók fotózásokról, eddigi munkákról, a hobbijáról és a mindennapi dolgokról. Ha valami érdekeset kerestél megtaláltad.
Olvass, hass, gyarapíts! :)

TOVÁBB A BLOGHOZ 


Ha nem voltál még profi fotózáson mi segítünk neked minden olyan kérdésben, amik ilyenkor felmerülhetnek benned. Nincs más dolgod, mint a Tovább-ra kattintani.

TOVÁBB 

BEMUTATKOZÁS  |  GALÉRIA  |  MÉDIA  |  LINKEK  |  MUNKATÁRSAINK  |  MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK  |  MODELLEK  |  ÖTLETEK  |  KAPCSOLAT

Minden jog fenntartva!
Muhari Fotó Studió / Muhari Photo Studio
Cím: 1088 Budapest, Rákóczi u. 25.
Tel.: +36_20 498 8888
aktfotó, glamour fotózás, playboy fotó, kismama, gyerek, családi, fresh style, tárgy fotó, esküvői fotózás, sexy esküvő, férfi fotózás, családi fotózás, fashion 

Fotózás akció minden olyan hölgy jelentkező részére, akik profi fotósorozatot vagy modellkedni szeretnének!
Honlapkészítés: Nord Informatika

Hungarian (formal)