Bemutatkozás

face  muhari kicsi Muhari László vagyok, 25 éve lassan, hogy a szolgálatotokra állok a fény és az árnyék számára. Fő profilunk a glamour fotózás, de a fotózás minden területén nagy tapasztalattal rendelkezünk. Magasan képzett szakmai csapatunkkal nincs az a téma, elképzelés, amit meg ne tudnánk valósítani. Szeretettel várunk Téged is!


Ahogy én érzem:

A FOTÓMŰVÉSZET Egy érzés, amit nem lehet megtanulni vagy szavakba önteni, ennek a lelkünk legbenső szépségéből kell fakadnia.
Ez olyan, mint a festészet, mindenki ugyanazzal az ecsettel viszi a vászonra az olajfestéket.
Mégis keveseknek adatik meg, hogy maradandó vizuális élménnyel megáldott alkotást hagyjon hátra az utókor számára.
Stúdiónk ezt a hagyományt próbálja tovább vinni a múlt értékeit megőrizve a jelen köntösével felruházva, egy magasabb esztétikai értéket követve.Mindenki legnagyobb megelégedésére.


Muhari László fotóművész

 


   
                                                                                                                                                       


Ide várjuk minden olyan hölgy jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni önmagukat egy fotózáson! A szépségük megvan hozzá talán még a bátorságuk is, de sajnos a mai portfolió árak mellet nem tudták ezen álmaikat megvalósítani! 

JELENTKEZEM! 


Lackó blogja, beszámolók fotózásokról, eddigi munkákról, a hobbijáról és a mindennapi dolgokról. Ha valami érdekeset kerestél megtaláltad.
Olvass, hass, gyarapíts! :)

TOVÁBB A BLOGHOZ 


Ha nem voltál még profi fotózáson mi segítünk neked minden olyan kérdésben, amik ilyenkor felmerülhetnek benned. Nincs más dolgod, mint a Tovább-ra kattintani.

TOVÁBB 

BEMUTATKOZÁS  |  GALÉRIA  |  MÉDIA  |  LINKEK  |  MUNKATÁRSAINK  |  MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK  |  MODELLEK  |  ÖTLETEK  |  KAPCSOLAT

Minden jog fenntartva!
Muhari Fotó Studió / Muhari Photo Studio
Cím: 1088 Budapest, Rákóczi u. 25.
Tel.: +36_20 498 8888
aktfotó, glamour fotózás, playboy fotó, kismama, gyerek, családi, fresh style, tárgy fotó, esküvői fotózás, sexy esküvő, férfi fotózás, családi fotózás, fashion 

Fotózás akció minden olyan hölgy jelentkező részére, akik profi fotósorozatot vagy modellkedni szeretnének!
Honlapkészítés: Nord Informatika

Hungarian (formal)