A szép szemöldök

 
Szemöldökünk formája, színe és vastagsága meghatározza az arcunkat: ha rátalálunk a tökéletesre, segít ellensúlyozni kevéssé szerencsés vonásainkat, és éveket fiatalít rajtunk.

Ha szépségről van szó, a hollywoodi sztárok körében manapság nem a szemek vagy az ajkak és nem is a hajkorona a legfontosabb: a lényeg a tökéletes szemöldök. A szakemberek az arc és a haj hosszas tanulmányozása után valóságos műremekeket alkotnak. A tökéletes szemöldökforma megtalálása nem csak a tekintetet teszi hangsúlyosabbá és a vonásokat kifejezőbbé, de évekkel fiatalabbá varázsolja az arcot. Nem titok, hogy a tökéletes vonalat a felesleges szőrszálak eltávolításával érhetjük el. Most a dús és sűrű, de meglehetősen vékonyra szedett szemöldök a divat, ám egy kicsivel hosszabb vagy rövidebb haj például teljesen megváltoztatja a végeredményt. Aranyszabály, hogy soha sem szabad elhanyagolni: a mindig hibátlan szemöldökkel hetente kell foglalkozni. Szerezzünk be egy jó minőségű csipeszt!

Mi a szemöldök kiszedésének a menete?

Hetente 1-2-szer rendszeresen végezzük el a műveletet, és a kinőtt szálakat távolítsuk el. Zuhanyozás vagy arcpakolás után nedves kendőt tegyünk a szemöldökre, ilyenkor a pórusok kinyílnak, és a szőrszálacskák könnyebben kiszedhetők. A tépkedést a szemöldök alsó részénél kezdjük, mert itt könnyebben eltalálhatjuk a megfelelő formát. Arcápolóval átitatott vattával nyugtassuk meg a kipirosodott bőrt a tépkedés után.

Forrás: http://my.opera.com/Kriszti2/blog/a-szep-szemoldok
 


   
                                                                                                                                                       


Ide várjuk minden olyan hölgy jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni önmagukat egy fotózáson! A szépségük megvan hozzá talán még a bátorságuk is, de sajnos a mai portfolió árak mellet nem tudták ezen álmaikat megvalósítani! 

JELENTKEZEM! 


Lackó blogja, beszámolók fotózásokról, eddigi munkákról, a hobbijáról és a mindennapi dolgokról. Ha valami érdekeset kerestél megtaláltad.
Olvass, hass, gyarapíts! :)

TOVÁBB A BLOGHOZ 


Ha nem voltál még profi fotózáson mi segítünk neked minden olyan kérdésben, amik ilyenkor felmerülhetnek benned. Nincs más dolgod, mint a Tovább-ra kattintani.

TOVÁBB 

BEMUTATKOZÁS  |  GALÉRIA  |  MÉDIA  |  LINKEK  |  MUNKATÁRSAINK  |  MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK  |  MODELLEK  |  ÖTLETEK  |  KAPCSOLAT

Minden jog fenntartva!
Muhari Fotó Studió / Muhari Photo Studio
Cím: 1088 Budapest, Rákóczi u. 25.
Tel.: +36_20 498 8888
aktfotó, glamour fotózás, playboy fotó, kismama, gyerek, családi, fresh style, tárgy fotó, esküvői fotózás, sexy esküvő, férfi fotózás, családi fotózás, fashion 

Fotózás akció minden olyan hölgy jelentkező részére, akik profi fotósorozatot vagy modellkedni szeretnének!
Honlapkészítés: Nord Informatika

Hungarian (formal)