A rúzs

 
Öt lépés, hogy a rúzsozás tökéletes legyen...

1. Első lépésként használjunk szájpuhító gélt, ami kisimítja az apró redőket, és a száj teltebb hatású lesz.

2. A rúzsnak lesz mihez tapadnia, és tovább tart, ha először alapozót vagy kompakt púdert viszünk fel a szájra.

3. Kontúrceruzával rajzoljuk meg a száj formáját. Tónusa a rúzséval egyező vagy egy árnyalattal sötétebb legyen. (A túl sötét kontúr kemény arckifejezést kölcsönöz.) Ha az ajak vonala élesen kontúrozott, könnyebb a rúzzsal vagy ecsettel kitölteni a felületet. Magának a kontúrvonalnak a rúzsozás befejeztével nem szabad látszania.

4. A rúzsozást mindig középen kell kezdeni. Ha feltűnő színeket használunk, vagy ha tökéletes ajaksminket akarunk készíteni, megéri, ha ecsettel apró festékadagokat szedünk le a rúzsról, és így festjük be az ajak teljes felületét kívülről befelé.

5. Ha azt akarjuk, hogy a festés különösen tartós legyen, harapjunk egy papír zsebkendőre, így távolíthatjuk el a felesleges festéket. Púderezzük át az ajkat, csak ezután vigyük fel a második festékréteget.
 


   
                                                                                                                                                       


Ide várjuk minden olyan hölgy jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni önmagukat egy fotózáson! A szépségük megvan hozzá talán még a bátorságuk is, de sajnos a mai portfolió árak mellet nem tudták ezen álmaikat megvalósítani! 

JELENTKEZEM! 


Lackó blogja, beszámolók fotózásokról, eddigi munkákról, a hobbijáról és a mindennapi dolgokról. Ha valami érdekeset kerestél megtaláltad.
Olvass, hass, gyarapíts! :)

TOVÁBB A BLOGHOZ 


Ha nem voltál még profi fotózáson mi segítünk neked minden olyan kérdésben, amik ilyenkor felmerülhetnek benned. Nincs más dolgod, mint a Tovább-ra kattintani.

TOVÁBB 

BEMUTATKOZÁS  |  GALÉRIA  |  MÉDIA  |  LINKEK  |  MUNKATÁRSAINK  |  MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK  |  MODELLEK  |  ÖTLETEK  |  KAPCSOLAT

Minden jog fenntartva!
Muhari Fotó Studió / Muhari Photo Studio
Cím: 1088 Budapest, Rákóczi u. 25.
Tel.: +36_20 498 8888
aktfotó, glamour fotózás, playboy fotó, kismama, gyerek, családi, fresh style, tárgy fotó, esküvői fotózás, sexy esküvő, férfi fotózás, családi fotózás, fashion 

Fotózás akció minden olyan hölgy jelentkező részére, akik profi fotósorozatot vagy modellkedni szeretnének!
Honlapkészítés: Nord Informatika

Hungarian (formal)